Αυξάνονται οι νεκροί στην Τουρκία από τον κορονοϊό.Εφθασαν τους επτακόσιους-είκοσι-πέντε.Πρώτος θάνατος Τουρκοκυπρίου στο κατεχόμενο τμήμα της Κύπρου.

Στην Τουρκία, ακόμη εβδομήντα-έξι άτομα πέθαναν από τον κορονοϊό το τελευταίο εικοσιτετράωρο, ανεβάζοντας τον αριθμό των νεκρών σε επτακόσιους-είκοσι-πέντε.
Σύμφωνα με το Τουρκικό Πρακτορείο Ειδήσεων Ανατολή, ο Τούρκος υπουργός Υγείας Φαχρετίν Κοτζά, μιλώντας απόψε σε δημοσιογραφική διάσκεψη, ανέφερε ότι ο συνολικός αριθμός των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων έφθασε τις τριάντα-τέσσερις χιλιάδες εκατόν-εννέα, αφού τις τελευταίες είκοσι-τέσσερις ώρες τρεις χιλιάδες οκτακόσιοι -ενενήντα-δύο ασθενείς εντοπίστηκαν θετικοί στον κορονοϊό.
Εν τω μεταξύ, στο κατεχόμενο τμήμα της Κύπρου καταγράφηκε σήμερα ο πρώτος θάνατος Τουρκοκυπρίου από τον κορονοϊό.
Σύμφωνα με την Τουρκοκυπριακή εφημερίδα Γενί Ντουζέν, πρόκειται για άντρα εβδομήντα-τεσσάρων ετών, που νοσηλευόταν σε μονάδα εντατικής θεραπείας και είχε βεβαρημένο ιατρικό ιστορικό.
Ο θάνατος του Τουρκοκυπρίου είναι ο τρίτος στα κατεχόμενα, οι άλλοι δύο θάνατοι αφορούσαν δύο Γερμανούς τουρίστες.Απόψε, ο λεγόμενος υπουργός Υγείας Αλί Πιλλί, ανακοίνωσε ότι εντοπίστηκαν δύο νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα κορονοϊού.
Μιλώντας στον παράνομο ραδιοτηλεοπτικό σταθμό Μπαϋράκ, ο λεγόμενος υπουργός Υγείας είπε ότι τα επιβεβαιωμένα κρούσματα έφθασαν τα ενενήντα-τέσσερα.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *