Αύξηση καταγράφουν καθημερινά οι θάνατοι στην Τουρκία από τον κορονοϊό.Εφθασαν τους 574.

Στην Τουρκία, ακόμη εβδομήντα -τρία άτομα πέθαναν από τον κορονοϊό τις τελευταίες είκοσι-τέσσερις ώρες, γεγονός, που ανεβάζει τον συνολικό αριθμό των θανάτων στη χώρα σε πεντακόσιους-εβδομήντα-τέσσερις.
Ο Τούρκος υπουργός Υγείας Φαχρετίν Κοτζά, δήλωσε ότι ο συνολικός αριθμός των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων έφθασε τις είκοσι-επτά χιλιάδες εξήντα-εννέα.
Σύμφωνα με το Τουρκικό Πρακτορείο Ειδήσεων Ανατολή, σήμερα εντοπίστηκαν τρεις χιλιάδες εκατόν-τριάντα-πέντε ασθενείς θετικοί στον κορονοϊό σε είκοσι χιλιάδες διαγνωστικά τεστ.
Χθες βράδυ, ο Φαχρετίν Κοτζά είχε τηλεδιάσκεψη με τους διευθυντές υγείας και των ογδόντα-ενός νομών της Τουρκίας.
Οπως μετέδωσε το Ανατολή, στη τηλεδιάσκεψη συζητήθηκαν τα μέτρα, που λαμβάνονται στους νομούς εναντίον του Covid-19, η κατάσταση της υγείας των ασθενών, τα πρωτόκολλα θεραπείας, τα ποσοστό πληρότητας των μονάδων εντατικής θεραπείας και οι υφιστάμενες ανάγκες.
Ο Τούρκος υπουργός Υγείας επισήμανε ότι πρέπει να κινηθούν γρήγορα στο θέμα του εντοπισμού των ατόμων, που ήρθαν σε επαφή με τα θετικά κρούσματα και προειδοποίησε πως αν δεν μπορέσουν να απομονώσουν τα άτομα αυτά στη συγκεκριμένη περίοδο δεν θα έχουν τη δυνατότητα να ελέγξουν τον κορονοϊό.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *