Ισχυρισμοί Ατάκαν ότι μπορεί να πραγματοποιηθούν απευθείας πτήσεις από τη Βρετανία προς το ψευδοκράτος.

Ο λεγόμενος υπουργός Συγκοινωνιών, Τόλγκα Ατάκαν, ισχυρίστηκε ότι είναι δυνατόν να πραγματοποιηθούν παράνομες απευθείας πτήσεις από τη Βρετανία προς το κατεχόμενο τμήμα της Κύπρου.
Σύμφωνα με τον παράνομο ραδιοτηλεοπτικό σταθμό Μπαϋράκ, ο Τόλγκα Ατάκαν δήλωσε ότι το κατοχικό καθεστώς βρίσκεται στη διαδικασία της οργάνωσης ”απευθείας πτήσεων” από το Λονδίνο.
Πρόσθεσε ότι το θέμα βρίσκεται στην ημερήσια διάταξη εδώ και αρκετό καιρό και πως αναζητούν τρόπους για να ξεπεράσουν τα προβλήματα.
Πρόβαλε επίσης τον ισχυρισμό ότι ”έφθασαν στο σημείο να διοργανώσουν απευθείας πτήσεις προς το Λονδίνο μέσω δύο διαφορετικών αεροδρομίων.Οταν επιτευχθεί αυτή η συμφωνία, θα ενημερώσουμε το κοινό για το θέμα”.
Για τα έργα, που συνεχίζονται στο παράνομο αεροδρόμιο της κατεχόμενης Τύμπου, ο λεγόμενος υπουργός Συγκοινωνιών είπε ότι αυτά αναμένεται να ολοκληρωθούν έως το φθινόπωρο.
Ο Τόλγκα Ατάκαν ισχυρίστηκε πως υπάρχει μεγάλη πιθανότητα οι λεγόμενες απευθείας πτήσεις να μπορέσουν να πραγματοποιηθούν προς τη Βρετανία, μόλις ολοκληρωθεί ο νέος τερματικός σταθμός στο παράνομο αεροδρόμιο της κατεχόμενης Τύμπου.Το Λονδίνο έχει τονίσει πολλές φορές ότι δεν τίθεται θέμα πραγματοποίησης ”απευθείας πτήσεων” από τη Βρετανία προς το ψευδοκράτος.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *