Λεγόμενες υπηκοότητες σε Αραβες πωλεί το κατοχικό καθεστώς για 12, 000 δολάρια.

images occupied Nicosia images

Ο αρθρογράφος της Τουρκοκυπριακής εφημερίδας Αφρίκα, Αζίζ Σαχ, γράφει ότι το κατοχικό καθεστώς στο κατεχόμενο τμήμα της Κύπρου πωλεί τη λεγόμενη υπηκοότητα της ούτω καλούμενης Τουρκικής Δημοκρατίας Βορείου Κύπρου σε Αραβες, οι οποίοι ζουν στην περιοχή, που βρίσκεται υπό τον έλεγχο της Κυπριακής Δημοκρατίας.
Ο Αζίζ Σαχ γράφει ότι πήρε την πληροφορία αυτή από Παλαιστίνιο φίλο του, ο οποίος ζει στις ελεύθερες περιοχές της Δημοκρατίας.
Ο Παλαιστίνιος είπε στον Τουρκοκύπριο αρθρογράφο πως το κατοχικό καθεστώς πώλησε λεγόμενη υπηκοότητα για 12, 000 δολάρια και ότι γνωρίζει τρεις οικογένειες, που αγόρασαν την παράνομη υπηκοότητα.
”Τους προειδοποίησα, η υπηκοότητα της Τουρκικής Δημοκρατίας Βορείου Κύπρου δεν θα σας χρησιμεύσει, είναι ψευδοκράτος, κανένας δεν το αναγνωρίζει ”, φέρεται να ανέφερε ο Παλαιστίνιος στον Αζίζ Σαχ.

images occupied Nicosia  αρχείο λήψης
Πρόσθεσε ότι οι υπάλληλοι, που εργάζονται στο λεγόμενο τμήμα ταυτοτήτων του κατοχικού καθεστώτος αναφέρουν στους Αραβες πως το Κυπριακό θα λυθεί σύντομα και ότι η παράνομη υπηκοότητα της λεγόμενης Τουρκικής Δημοκρατίας Βορείου Κύπρου θα γίνει αυτομάτως υπηκοότητα της Ευρωπαϊκής Ενωσης.

ΓΤΠ :Τμήμα Τουρκικών Θεμάτων

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *