Αύξηση ρεκόρ των τιμών των καυσίμων στο κατεχόμενο τμήμα της Κύπρου.

images occupied Nicosia images

Οι τιμές των καυσίμων στο κατεχόμενο τμήμα της Κύπρου κατέγραψαν σήμερα αύξηση ρεκόρ, σύμφωνα με την Τουρκοκυπριακή εφημερίδα Χαβαντίς.Η αύξηση είναι περίπου είκοσι τοις εκατόν.
Η εφημερίδα φιλοξενεί το θέμα αυτό υπό τον τίτλο ”Το τέλος της σήραγγας είναι σκοτεινό:Η βενζίνη είναι τώρα έξι Τουρκικές λίρες”.
Σύμφωνα με τη Χαβαντίς, η βενζίνη 98 οκτανίων ξεπέρασε τις έξι κόμμα μία Τουρκικές λίρες το λίτρο για πρώτη φορά :Από 5,16 Τουρκικές λίρες σε 6,1 Τουρκικές λίρες.
Επιπρόσθετα, η βενζίνη 95 οκτανίων είναι 5,81 Τουρκικές λίρες το λίτρο από 4,97 Τουρκικές λίρες, το πετρέλαιο ντίζελ 5,76 Τουρκικές λίρες από 4,76 Τουρκικές λίρες και η κηροζίνη 5,59 Τουρκικές λίρες το λίτρο από 4,65 Τουρκικές λίρες.

images Fuel New αρχείο λήψης
Οι νέες τιμές των καυσίμων τέθηκαν σε εφαρμογή από τα μεσάνυκτα.
Νωρίτερα, οι οδηγοί σχημάτισαν ουρές στους σταθμούς βενζίνης για να γεμίσουν τα οχήματά τους με καύσιμα, προτού τεθούν σε ισχύ οι νέες τιμές.

ΓΤΠ :Τμήμα Τουρκικών Υποθέσεων

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>