Η ετήσια παράνομη άσκηση έρευνας και διάσωσης με την επωνυμία ”Υπολοχαγός Τσανέρ Γκιονελί ”, άρχισε σήμερα στο κατεχόμενο τμήμα της Κύπρου.

images map Kyrenia          thCAC0UYD0

Αρχισε σήμερα στο κατεχόμενο τμήμα της Κύπρου, η ετήσια παράνομη άσκηση έρευνας και διάσωσης με την επωνυμία ”Υπολοχαγός Τσανέρ Γκιονελί ”, σύμφωνα με τον παράνομο ραδιοτηλεοπτικό σταθμό Μπαϋράκ.
Στην παράνομη άσκηση, συμμετέχουν δυνάμεις έρευνας και διάσωσης από την Τουρκία και ”δυνάμεις” από το ψευδοκράτος.
Για την ”άσκηση”, δόθηκε το πρωί δημοσιογραφική διάσκεψη στο ”αρχηγείο” των Τουρκοκυπριακών λεγόμενων δυνάμεων ασφαλείας.
Σύμφωνα με τον Μπαϋράκ, μετά την ενημέρωση του Τύπου, διεξήχθη η χερσαία φάση της ”άσκησης” στην κατεχόμενη Κερύνεια κοντά στο κάστρο του Αγίου Ιλαρίωνα.
Την παρακολούθησαν ο ηγέτης της Τουρκοκυπριακής κοινότητας Μουσταφά Ακκιντζιή και ο λεγόμενος πρωθυπουργός Τουφάν Ερχουρμάν.

images Illegal Exercise Occupi Cyprus sagu
Η θαλάσσια φάση της παράνομης άσκησης έρευνας και διάσωσης θα διεξαχθεί αύριο το πρωί στα ανοικτά της κατεχόμενης Αμμοχώστου.

ΓΤΠ :Τμήμα Τουρκικών Υποθέσεων

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>