Νέα προκλητική ενέργεια των Τούρκων στο Αιγαίο την ημέρα του Πάσχα.Πραγματοποίησαν παράνομη υπερπτήση πάνω από το νησί Παναγιά.

images Kammenos Oinouses kammenos_pasxa4
Ενώ, ο υπουργός Εθνικής Αμυνας Πάνος Καμμένος αντάλλαζε το πρωί ευχές για το Πάσχα με αξιωματικούς, υπαξιωματικούς και στρατιώτες στα ακριτικά νησιά Οινουσσών και Φαρμακονησίου, οι Τούρκοι προχωρούσαν σε νέες προκλήσεις.
Σύμφωνα με ανακοίνωση του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Αμυνας, δύο Τουρκικά F-16 πραγματοποίησαν παράνομη υπερπτήση πάνω από το νησί Παναγιά στις Οινούσσες.
Σε δήλωση, ο Πάνος Καμμένος τόνισε ότι η σκέψη όλων των Ελλήνων, είναι σήμερα, ημέρα του Πάσχα, δίπλα στον αξιωματικό και τον υπαξιωματικό που βρίσκονται κρατούμενοι στις Τουρκικές φυλακές υψίστης ασφαλείας της Αδριανούπολης.
Ευχήθηκε επίσης σύντομα να απελευθερωθούν.

images Greece Farmako Samos    αρχείο λήψης
Ο υπουργός Εθνικής Αμυνας απηύθυνε μήνυμα αγάπης, δύναμης και ασφάλειας από το Φυλάκιο της Παναγιάς.
Εν τω μεταξύ, τους δύο Ελληνες κρατουμένους επισκέφθηκε σήμερα ο Μητροπολίτης Αδριανουπόλεως Αμφιλόχιος, ως εκπρόσωπος της Εκκλησίας, ύστερα από παρέμβαση του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου.
Τους μετέλαβε και τους μετέφερε τις ευχές του Προκαθημένου της Ορθοδοξίας για σύντομη απελευθέρωσή τους.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>