Την πρώτη του επίσκεψη στην Τουρκία θα πραγματοποιήσει ο Τουφάν Ερχουρμάν, μετά τη ”ψήφο εμπιστοσύνης”, που θα λάβει η ”κυβέρνηση συνασπισμού”.

images-erhurman-ctc-%ce%b1%cf%81%cf%87%ce%b5%ce%af%ce%bf-%ce%bb%ce%ae%cf%88%ce%b7%cf%82

Ο λεγόμενος πρωθυπουργός Τουφάν Ερχουρμάν, υποστήριξε ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος να μην λειτουργήσει ή να μην πετύχει η τετραμερής λεγόμενη κυβέρνηση συνασπισμού.
Υποστήριξε επίσης ότι ο μόνος τρόπος να καταρρεύσει ο λεγόμενος συνασπισμός είναι αν οι εταίροι του δεν συμμορφωθούν με τις αρχές με τις οποίες έχουν συμφωνήσει.
Σε αποκλειστικές δηλώσεις στον παράνομο Μπαϋράκ, ο Τουφάν Ερχουρμάν αναφέρθηκε και στις σχέσεις με την Τουρκία και είπε ότι καθήκον οποιασδήποτε λεγόμενης κυβέρνησης είναι η εγκαθίδρυση καλών σχέσεων με την Αγκυρα.
Είπε επίσης ότι η ισχυρή οικονομία της ”Τουρκικής Δημοκρατίας Βορείου Κύπρου” θα μπορούσε να στηριχθεί μέσω των καλών σχέσεων με την Τουρκία και ανακοίνωσε πως έχουν αρχίσει οι διαβουλεύσεις για το νέο λεγόμενο πρωτόκολλο, που θα υπογραφεί με την Αγκυρα.

images Occupied Cyprus RED images
Απαντώντας σε ερώτηση για τον λεγόμενο προϋπολογισμό του 2018, ο ψευδοπρωθυπουργός ανέφερε ότι ο ”ο νέος προϋπολογισμός” θα είναι το πρώτο θέμα, που θα τεθεί στην ημερήσια διάταξη της ψευδοβουλής, όταν η ”κυβέρνηση λάβει ψήφο εμπιστοσύνης”.
Η Τουρκική εφημερίδα Μιλιέτ, εξάλλου, γράφει ότι ο Τουφάν Ερχουρμάν δήλωσε ότι οι σχέσεις του κατοχικού καθεστώτος με την Τουρκία βρίσκονται σε καλό επίπεδο.
Δήλωσε επίσης ότι μόλις η λεγόμενη κυβέρνηση συνασπισμού λάβει ”ψήφο εμπιστοσύνης θα πραγματοποιήσει την πρώτη του επίσκεψη στην Τουρκία”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>