Η ”παραχώρηση” δώδεκα χιλιάδων λεγόμενων υπηκοοτήτων ήταν καθοριστική για τα αποτελέσματα των ”εκλογών”, καταγγέλλει ο Τζεμάλ Οζιγκίτ.

images Ozyigit TCY Politician αρχείο λήψης

Ο πρόεδρος του Κόμματος Σοσιαλιστικής Δημοκρατίας, Τζεμάλ Οζιγκίτ δήλωσε ότι το κόμμα του δεν εξασφάλισε πολλές ψήφους στις παράνομες βουλευτικές εκλογές, παρά το γεγονός ότι ενδιαφέρεται για το μέλλον των Τουρκοκυπρίων και συμμετέχει σε πολλά έργα, τα οποία αφορούν την ευημερία τους.
Σύμφωνα με την Τουρκοκυπριακή εφημερίδα Ντιτέϊ, ο Τζεμάλ Οζιγκίτ έκαμε τη δήλωση αξιολογώντας τα αποτελέσματα των παράνομων εκλογών, τα οποία, όπως κατήγγειλε, καθορίστηκαν με την ”παραχώρηση” δώδεκα χιλιάδων λεγόμενων υπηκοοτήτων.

images-settlers-occup-cypr-imagesimages Illegal Elections Occupied Cyprus thumbs_b_c_10fff935c22dc55e91e5b7e2c6da2ccf

Οκτώ με εννέα χιλιάδες άτομα [έποικοι] που ”απέκτησαν” τη λεγόμενη ιθαγένεια ήταν ”ψηφοφόροι”, συνέχισε, και καθόρισαν τα αποτελέσματα, επειδή τάχθηκαν υπέρ του Κόμματος Εθνικής Ενότητας.
”Φυσικά”, πρόσθεσε, ”όλοι όσοι ζούν σε αυτή τη χώρα είναι ο λαός μας και δεν θα πρέπει να τους απομονώσουμε.”.
Ωστόσο, σημείωσε ο Τζεμάλ Οζιγκίτ, η παράνομη παραχώρηση λεγόμενων υπηκοοτήτων με στόχο τη ”ψήφο των πολιτών” οδήγησε τα κόμματα της αριστεράς στη σημερινή κατάσταση.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *