Το κατοχικό καθεστώς συνεχίζει τις ”προετοιμασίες” για τις πρόωρες παράνομες βουλευτικές εκλογές.Οκτώ πολιτικά κόμματα κατέρχονται στις ”εκλογές”.

images Occupied Cyprus αρχείο λήψης

Στο κατεχόμενο τμήμα της Κύπρου, το λεγόμενο ανώτατο εκλογικό συμβούλιο ανακοίνωσε τον προσωρινό κατάλογο των λεγόμενων υποψηφίων για τις πρόωρες παράνομες βουλευτικές εκλογές της εβδόμης Ιανουαρίου.
Σύμφωνα με τον παράνομο ραδιοτηλεοπτικό σταθμό Μπαϋράκ, μετά την αξιολόγηση από το ”ανώτατο εκλογικό συμβούλιο”, οι λεγόμενες υποψηφιότητες θα οριστικοποιηθούν στις δέκα Δεκεμβρίου και θα ανακοινωθούν την επόμενη.
Η λεγόμενη προεκλογική περίοδος θα αρχίσει στις δώδεκα Δεκεμβρίου και θα ολοκληρωθεί στις έξι Ιανουαρίου.
Στις επτά Ιανουαρίου θα διεξαχθούν οι παράνομες εκλογές για ”ανάδειξη” των πενήντα λεγόμενων βουλευτών.
Στις ”εκλογές” κατέρχονται οκτώ πολιτικά κόμματα.

images Occup Illegal Parlaiment   images
Το Κόμμα Εθνικής Ενότητας, το Ρεπουμπλικανικό Τουρκικό Κόμμα, το Δημοκρατικό Κόμμα, το Σοσιαλδημοκρατικό Κόμμα, το Κόμμα Κοινοτικής Απελευθερωσης-Νέες Δυνάμεις, το Κόμμα του Λαού, το Κόμμα της Αναγέννησης, των Εποίκων, και το Κόμμα Εθνικιστικής Δημοκρατίας, τα οποία παρουσίασαν τους υποψηφίους τους.
Το Κόμμα Νέα Κύπρος αποφάσισε να μην κατέλθει στις ”εκλογές”, ενώ το Κυπριακό Σοσιαλιστικό Κόμμα ανακοίνωσε ότι θα υποστηρίξει δύο ”ανεξάρτητους υποψήφιους”.
Σύμφωνα με τον Μπαϋράκ, στις παράνομες εκλογές για πρώτη φορά οι ”ψηφοφόροι” θα ”επιλέξουν υποψηφίους” από ολόκληρο το ψευδοκράτος, ως ”ενιαία εκλογική περιφέρεια”.
”Οι πολίτες θα μπορούν να εκλέξουν υποψηφίους και από τις έξι επαρχίες”.

images Illegal Parliament Occupied Cyprus North-Cyprus-News-TRNC-Assembly
Δεκαέξι λεγόμενοι υποψήφιοι θα ”εκλεγούν” στην κατεχόμενη Λευκωσία, δεκατρείς στην κατεχόμενη Αμμόχωστο, δέκα στην κατεχόμενη Κερύνεια, πέντε στο κατεχόμενο Τρίκωμο, τέσσερις στην κατεχόμενη Μόρφου και δύο στην κατεχόμενη Λεύκα για τις πενήντα λεγόμενες έδρες της ψευδοβουλής.
Σύμφωνα με το ”ανώτατο εκλογικό συμβούλιο” οι λεγόμενοι ψηφοφόροι είναι 188, 688.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>