Συνεχίζονται οι προετοιμασίες για τις παράνομες βουλευτικές εκλογές στα κατεχόμενα.Πρώτη Δεκεμβρίου η τελευταία ημερομηνία υποβολής λεγόμενων υποψηφιοτήτων.

images occupied Nicosia images
Στο κατεχόμενο τμήμα της Κύπρου, έξι από τα οκτώ πολιτικά κόμματα, που θα συμμετάσχουν στις παράνομες βουλευτικές εκλογές, οι οποίες θα διεξαχθούν στις επτά Ιανουαρίου του 2018, έχουν επιλέξει τους λεγόμενους υποψηφίους τους, σύμφωνα με την Τουρκοκυπριακή εφημερίδα Ντιγιαλόγ.
Χθες το Κόμμα των Εποίκων, το Κόμμα της Αναγέννησης, ανακοίνωσε τα ονόματα των πενήντα ”υποψηφίων” του για τις ”εκλογές”.
Παραμένει μόνο η ανακοίνωση των ονομάτων των ”υποψηφίων” του Δημοκρατικού Κόμματος και του Κόμματος της Εθνικιστικής Δημοκρατίας.
Η Τουρκοκυπριακή εφημερίδα Κίπρισλι, εξάλλου, γράφει ότι το Κυπριακό Σοσιαλιστικό Κόμμα ανακοίνωσε ότι δεν θα συμμετάσχει στις λεγομένες εκλογές, επειδή δεν υπάρχει αρκετός χρόνος για προχωρήσει στις λεγόμενες διατυπώσεις, που απαιτούνται.
Η Τουρκοκυπριακή εφημερίδα Σταρ Κίπρις, δημοσιεύει ότι το ούτω καλούμενο ανώτατο συμβούλιο ”εκλογών” ανακοίνωσε χθες πως η πρώτη Δεκεμβρίου θα είναι η τελευταία ημερομηνία υποβολής των ”υποψηφιοτήτων”.
Οι λεγόμενες υποψηφιότητες θα ανακοινωθούν από τον παράνομο ραδιοτηλεοπτικό σταθμό Μπαϋράκ το Σάββατο δύο Δεκεμβρίου.
Οι λεγόμενοι υποψήφιοι θα πρέπει, μεταξύ άλλων, να προσκομίσουν πιστοποιητικό, το οποίο να καταδεικνύει πως ζούν στο κατεχόμενο τμήμα της Κύπρου για τουλάχιστον τρία χρόνια πριν από την ημερομηνία διεξαγωγής των παράνομων εκλογών.

images Occupied Cyprus Voting  kktc_secim_s-jpg20130727124958-jpg20150418132622-jpg20150418164458
Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με την Τουρκοκυπριακή εφημερίδα Χαβαντίς, ο αριθμός των ”ψηφοφόρων” αυξήθηκε κατά δώδεκα χιλιάδες από το 2015.
Οπως ανακοίνωσε το λεγόμενο ανώτατο συμβούλιο εκλογών, ο πληθυσμός στο κατεχόμενο τμήμα της Κύπρου είναι 230, 747 άτομα.
Με βάση την ανακοίνωση, στην κατεχόμενη επαρχία της Λευκωσίας ο πληθυσμός είναι 73, 869 και ο αριθμός των λεγόμενων βουλευτών 16, στην κατεχόμενη επαρχία Αμμοχώστου 59, 536 και 13 λεγόμενοι βουλευτές, στην κατεχόμενη επαρχία Κερύνειας 46, 889 και 10 ”βουλευτές”, στο κατεχόμενο Τρίκωμο 24, 596 και 5 ”βουλευτές”, στην κατεχόμενη Μόρφου 17, 416 και 4 ”βουλευτές” και στην κατεχόμενη Λεύκα 8,441 και 2 ”βουλευτές”.
Η ”πρόεδρος” του λεγομένου συμβουλίου, δήλωσε ότι ο αριθμός των ”ψηφοφόρων ” είναι 188, 668.
Οι λεγόμενοι ψηφοφόροι, είπε, αυξήθηκαν κατά σχεδόν δεκατέσσερις χιλιάδες σε σύγκριση με προηγούμενες ”εκλογές”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>