Παράνομο ξενοδοχείο πέντε αστέρων θα ανεγερθεί στο κατεχόμενο Τρίκωμο.

images Trikomo Occupied Cypr MAP     αρχείο λήψης

Υπό τον τίτλο ”Το κοινό θα συζητήσει σχέδια για ξενοδοχείο πέντε αστέρων”, η Τουρκοκυπριακή εβδομαδιαία εφημερίδα Cyprus Today, γράφει ότι υπάρχουν σχέδια για κατεδάφιση θερέτρου στην παραλία του κατεχόμενου Τρικώμου για να ανοίξει ο δρόμος για ανέγερση παράνομου ξενοδοχείου πέντε αστέρων, δαπάνης σαράντα-τεσσάρων εκατομμυρίων δολαρίων σε παραθαλάσσια έκταση εξήντα και πλέον σκαλών, που είναι ”μισθωμένη” από τη ψευδοκυβέρνηση.Το ξενοδοχείο θα ανεγερθεί από την εταιρεία DMG Investment.
Σύμφωνα με την εφημερίδα, αύριο, θα πραγματοποιηθεί ανοικτή συζήτηση στο κατεχόμενο χωριό Αγιος Γεώργιος, κοντά στο κατεχόμενο Τρίκωμο, στη διάρκεια της οποίας θα παρουσιασθεί έκθεση για τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις από την ανέγερση του ξενοδοχείου.

images Akapoulko 2 Kyrenia αρχείο λήψης
Το παράνομο ξενοδοχείο θα είναι δυναμικότητας εξακοσίων-ογδόντα κλινών και θα ανεγερθεί από τον γιο του επίσης παράνομου ξενοδοχείου Ακαπούλκο, Ουνάλ Τσαγκινέρ, ο οποίος είναι επικεφαλής τόσο της εταιρείας DMG Investment και όσο και του διοικητικού συμβουλίου του Διεθνούς Τελικού Πανεπιστημίου.
Το ξενοδοχείο θα περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, αίθουσες συνεδρίων και συσκέψεων, εστιατόρια και μπαρ, πισίνες και χώρους πρασίνου και αθλητισμού.

 

ΓΤΠ : Τμήμα Τουρκικών Υποθέσεων

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>