Σε ακόμη τριάντα-ένα εποίκους ”παραχωρήθηκε” η λεγόμενη ιθαγένεια του ψευδοκράτους.Η ”απόφαση” λήφθηκε για δήθεν εξαιρετικούς λόγους.

images occupied Nicosia images

Η Τουρκοκυπριακή εφημερίδα, Γενί Ντουζέν, καταγγέλλει ότι η ψευδοκυβέρνηση συνασπισμού, του Κόμματος Εθνικής Ενότητας και του Δημοκρατικού Κόμματος, συνεχίζει την παράνομη παραχώρηση σε εποίκους ”υποχρεωτικής” ή κατ’ εξαίρεση λεγόμενης ιθαγένειας με ”απόφαση” του λεγόμενου υπουργικού συμβουλίου.
Σύμφωνα με τη Γενί Ντουζέν, το ”υπουργικό συμβούλιο” επικαλείται ”πρόνοια” του ”άρθρου για τις νέες υπηκοότητες”, το οποίο αναφέρεται στην ”κατ΄εξαίρεση παροχή υπηκοότητας” και καταργεί ”πρόνοιες”, σύμφωνα με τις οποίες ένα άτομο [έποικος] για να μπορεί να ”αποκτήσει” λεγόμενη υπηκοότητα θα πρέπει να ζει πέντε συνεχή χρόνια στο ψευδοκράτος από την ημερομηνία υποβολής ”αίτησης”.

images Settlers Occup Cypr images
Θα πρέπει επίσης να ”επαληθεύσει με τη συμπεριφορά του ότι αποφάσισε να εγκατασταθεί” στο ψευδοκράτος.
Η εφημερίδα δημοσιεύει τα ονόματα των τριάντα-ενός εποίκων, που ”απέκτησαν”
την ιθαγένεια του ψευδοκράτους.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>