Πρόσκληση Ακκιντζιή στους ηγέτες των Τουρκοκυπριακών κομμάτων να τον συνοδεύσουν στις συνομιλίες της Γενεύης.

images-akinci-foto-images

Ο ηγέτης της Τουρκοκυπριακής κοινότητας, Μουσταφά Ακκιντζιή απηύθυνε πρόσκληση στους ηγέτες των Τουρκοκυπριακών κομμάτων να τον συνοδεύσουν στις συνομιλίες, που θα διεξαχθούν τον ερχόμενο μήνα στη Γενεύη.
Σύμφωνα με τον παράνομο ραδιοσταθμό Μπαϋράκ, ο κατοχικός ηγέτης απέστειλε προσκλήσεις στον ηγέτη του Κόμματος Εθνικής Ενότητας και ψευδοπρωθυπουργό, Χουσείν Οζγκιουργκιούν, τον ηγέτη του Δημοκρατικού Κόμματος και λεγόμενο αναπληρωτή πρωθυπουργό, Σερντάρ Ντενκτάς, τον αρχηγό του κυριωτέρου κόμματος της αντιπολίτευσης, πρόεδρο του Ρεπουμπλικανικού Τουρκικού Κόμματος, Τουφάν Ερχουρμάν και τον ηγέτη του Σοσιαλδημοκρατικού Κόμματος, Τζεμάλ Οζιγκίτ.
Σε συνοδευτική επιστολή, ο Μουσταφά Ακκιντζιή επισημαίνει τη σημασία, που έχει η διάσκεψη για την Κύπρο αναφορικά με το μέλλον της νήσου και του Τουρκοκυπριακού λαού, κατά την έκφρασή του.

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ - Τ/Κ ΗΓΕΤΗΣ - ΣΥΝΟΜΙΛΙΕΣ
Αναφέρεται, επίσης, στην κρίσιμη φάση, που εισήλθαν οι συνομιλίες και υπογραμμίζει τη σημασία της ευρύτερης δυνατής συμμετοχής του πολιτικού φάσματος της Τουρκοκυπριακής κοινότητας κατά τη διάρκεια των συνομιλιών στη Γενεύη.
Καταλήγοντας, ο κατοχικός ηγέτης εκφράζει την πεποίθηση πως θα είναι εξαιρετικά σημαντικό και πολύτιμο για τους ηγέτες των Τουρκοκυπριακών κομμάτων να βρίσκονται μαζί του στη Γενεύη.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>