Λεγόμενες ιθαγένειες άρχισε να παραχωρεί η ψευδοκυβέρνηση συνασπισμού.

images occupied Cyprus MAP  αρχείο λήψης

Υπό τον τίτλο ”433 υπηκοότητες σε πέντε μήνες”, η Τουρκοκυπριακή εφημερίδα Γενί Ντουζέν γράφει ότι η ψευδοκυβέρνηση συνασπισμού του Κόμματος Εθνικής Ενότητας και του Δημοκρατικού Κόμματος, άρχισε την παραχώρηση λεγόμενων ιθαγενειών.
Σύμφωνα με τη Γενί Ντουζέν, σε τετρακρόσιους -τριάντα -τρεις εποίκους παραχωρήθκε η παράνομη ιθαγένεια της ούτω καλούμενης Τουρκικής Δημοκρατίας Βορείου Κύπρου, σε μόλις πέντε μήνες.
Από αυτούς εκατόν-πενήντα-οκτώ έχουν λεγόμενη άδεια εργασίας και υπέβαλαν αίτηση για παραχώρηση παράνομης ιθαγένειας και διακόσιοι-εβδομήντα-πέντε είναι οι οικογένειές τους, σύζυγοι και παιδιά, που επίσης απέκτησαν λεγόμενη ιθαγένεια.

images Settlers Turkish Occupied Cyprus    images
Η εφημερίδα επικρίνει λεγόμενη απόφαση του κατοχικού καθεστώτος, σύμφωνα με την οποία έποικοι, που έχουν ”άδεια εργασίας” και συμπληρώνουν έντεκα χρόνια παραμονής στο ψευδοκράτος θα έχουν το δικαίωμα να υποβάλουν αίτηση για λεγόμενη ιθαγένεια, χωρίς τη διάπραξη κανενός εγκλήματος.
Η Γενί Ντουζέν επικρίνει το κατοχικό καθεστώς για την απόφαση, που λήφθηκε από το λεγόμενο τμήμα μετανάστευσης και τη ψευδοκυβέρνηση συνασπισμού.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>