Σύλληψη τεσσάρων Τουρκοκυπρίων φοιτητών μετά την αποτυχία του πραξικοπήματος στην Τουρκία.

images Occupied Nicos market     images

Η Τουρκοκυπριακή εφημερίδα Κίπρις, γράφει ότι τέσσερις Τουρκοκύπριοι φοιτητές του στρατιωτικού λυκείου Τσενγκένκοϋ, της Κωνσταντινούπολης, περιλαμβάνονται μεταξύ των ογδόντα φοιτητών, οι οποίοι συνελήφθησαν και ετέθησαν υπό κράτηση στο πλαίσιο επιχειρήσεων των δυνάμεων ασφαλείας, μετά το ανεπιτυχές πραξικόπημα στην Τουρκία.
Οι φοιτητές θεωρούνται ύποπτοι για συμμετοχή στο ανεπιτυχές πραξικόπημα.
Σύμφωνα με την Κίπρις, η λεγόμενη προεδρία του κατοχικού καθεστώτος και η παράνομη διοίκηση των λεγόμενων δυνάμεων ασφαλείας, ανέλαβαν πρωτοβουλία για την απελευθέρωση των τεσσάρων Τουρκοκυπρίων φοιτητών.

images Agia Sofia NEW NEW    n_81128_1
Εκπρόσωπος του παράνομου γραφείου του καθεστώτος στην Κωνσταντινούπολη, επισκέφθηκε τους φοιτητές και διαπίστωσε ότι είναι καλά και πως είναι αθώοι.
Οι τέσσερις Τουρκοκύπριοι, σημειώνει η Κίπρις, θα αφεθούν ελεύθεροι μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας των ερευνών σε σχέση με το ανεπιτυχές πραξικόπημα.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>