Παράνομη άσκηση στο κατεχόμενο τμήμα της Κύπρου από τον Αττίλα. Περιλάμβανε και σενάριο για αντιμετώπιση τρομοκρατικών επιθέσεων.

images Occupied Cyprus RED    images

Στο κατεχόμενο τμήμα της Κύπρου, οι δυνάμεις του Αττίλα πραγματοποίησαν παράνομη άσκηση από τις δεκαεννέα Ιανουαρίου έως την πρώτη Φεβρουαρίου.
Η παράνομη άσκηση, στην οποία συμμετείχε και η λεγόμενη αστυνομία, ανακοινώθηκε σήμερα από το Τουρκικό Γενικό Επιτελείο, επτά ημέρες μετά τη διεξαγωγή της.
Σε ανακοίνωση, το Τουρκικό Γενικό Επιτελείο αναφέρει ότι παρόμοιες ασκήσεις διεξήχθησαν την ίδια περίοδο, σε πολλές πόλεις της Τουρκίας με τη συμμετοχή και αστυνομικών δυνάμεων.

images occupied Nicosia  αρχείο λήψης
Σύμφωνα με την Τουρκική εφημερίδα Χουριέτ Ντέηλυ Νιούς, το σενάριο περιλάμβανε και την αντιμετώπιση τρομοκρατικών ενεργειών σε κατοικημένες περιοχές.
Οι ασκήσεις, προστίθεται στην ανακοίνωση του Τουρκικού στρατού, διεξήχθησαν στις επαρχίες Μανίσα, Τσανάκαλε, Μπινιόλ, Βαν και στην Τουρκική Κύπρο, όπως προκλητικά, αποκαλεί το κατεχόμενο τμήμα της νήσου.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>