Στο εξήντα-ένα τοις εκατόν η πληρότητα των ξενοδοχείων στο κατεχόμενο τμήμα της Κύπρου, τον περασμένο μήνα.Σημειώθηκε αύξηση σε σύγκριση με το 2014 υποστηρίζει η λεγόμενη Ενωση Τουρκοκυπρίων ξενοδόχων.

images Occupied Cyprus RED    images

Η λεγόμενη Ενωση Τουρκοκυπρίων Ξενοδόχων ανακοίνωσε ότι η πληρότητα των ξενοδοχείων στο κατεχόμενο τμήμα της Κύπρου έφθασε τον περασμένο μήνα στο εξήντα-ένα τοις εκατόν.
Σε σύγκριση με τον Μάϊο του 2014, υποστηρίζουν, παρουσιάζεται αύξηση κατά έξι τοις εκατόν.
Τα ξενοδοχεία πέντε αστέρων είχαν πληρότητα εβδομήντα τοις εκατόν, ενώ τα μικρότερα ξενοδοχεία πενήντα-δύο τοις εκατόν.

images Occupied Hotels 2    images
Η λεγόμενη οργάνωση των Τουρκοκυπρίων ξενοδόχων σε ανακοίνωση αναφέρει ως βασικές αιτίες για την εικόνα αυτή, την έλλειψη διαφήμισης και προώθησης του τουριστικού προϊόντος των κατεχομένων, τη μη παροχή κινήτρων για τη μεταφορά τουριστών από τους οργανωτές ταξιδίων καθώς επίσης την οικονομική κρίση στη Ρωσία.

images Kyrenia NNNNN   images
Αναφέρει επίσης ότι η ο αριθμός των τουριστών από τη Βρετανία μεταξύ Ιανουαρίου και Απριλίου του 2015 παρουσίασε πτώση από δεκαέξι σε δέκα τοις εκατόν.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>