Απογοήτευση εκφράζει ο Κουντρέτ Οζερσάϊ για την απομάκρυνσή του από τη θέση του διαπραγματευτή της Τουρκοκυπριακής πλευράς.

images  Osersai NEW         kudret_turkishcyprus

Ο Κουντρέτ Οζερσάϊ, εξέφρασε απογοήτευση για την απόφαση του Ντερβίς Ερογλου να τον παύσει από τη θέση του διαπραγματευτή της Τουρκοκυπριακής πλευράς.
Σε δηλώσεις στην Τουρκοκυπριακή εφημερίδα ”Χαλκίν Σεσί”, ο Κουντρέτ Οζερσάϊ υποστηρίζει ότι η απόφασή του να διεκδικήσει το λεγόμενο προεδρικό αξίωμα στις παράνομες εκλογές, τον ερχόμενο Απρίλιο, ενόχλησε το προεδρικό, κατά την έκφρασή του.
Για το λόγο αυτό, προσθέτει, ο Ντερβίς Ερογλου αποφάσισε να τον απομακρύνει από τη θέση του διαπραγματευτή.

images  Mavrog-Ozers   Buttenheim_5323c383
Δηλώνει ότι φεύγει ικανοποιημένος, αφού, όπως λέει, κατά την εκτέλεση των καθηκόντων του παρέμεινε προσηλωμένος στο στόχο του, που ήταν η προστασία των δικαιωμάτων των Τουρκοκυπρίων και η επίλυση του Κυπριακού.
Ο Κουντρέτ Οζερσάϊ υποστηρίζει ότι αυτό που μένει δεν είναι το αξίωμα, αλλά το έργο, το οποίο επιτελέστηκε, όταν κατείχε το αξίωμα.
Εκφράζει επίσης σεβασμό στην απόφαση του Ντερβίς Ερογλου και σημειώνει ότι θα αφοσιωθεί στη λεγόμενη προεκλογική του εκστρατεία.
Ο Κουντρέτ Οζερσάϊ είναι καθηγητής στο παράνομο πανεπιστήμιο Μέσης Ανατολής.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>