Εκδήλωση εναντίον της παράνομης επίσκεψης του Ταγίπ Ερντογαν στο ψευδοκράτος, την ερχόμενη Δευτέρα, πραγματοποιούν Τουρκοκυπριακές συνδικαλιστικές και άλλες οργανώσεις.

images  occupied area Cyprus      thCADF0XNJ

Στο κατεχόμενο από την Τουρκία τμήμα της Κύπρου, πολλές συνδικαλιστικές και άλλες οργανώσεις, παραγματοποιούν μεθαύριο εκδήλωση εναντίον της παράνομης επίσκεψης του νέου προέδρου της χώρας Ταγίπ Ερντογαν, η οποία, όπως ανακοινώθηκε θα γίνει την ερχόμενη Δευτέρα.
Οπως γράφει η εφημερίδα Αφρίκα, στην εκδήλωση διαμαρτυρίας θα συμμετάσχουν οι συντεχνίες των καθηγητών Μέσης Εκπαίδευσης και των δασκάλων, τα Κόμματα Ενωμένη Κύπρος και Νέα Κύπρος και διάφορες άλλες οργανώσεις.
Σύμφωνα με την εφημερίδα, οι διαδηλωτές θα συγκεντρωθούν το βράδυ της τριακοστής-πρώτης Αυγούστου στο πάρκο Κουγκουλού στο κατεχόμενο τμήμα της Κύπρου όπου και θα στήσουν αντίσκηνα.

images  Erdogan Alone      images
Η εκδήλωση διαμαρτυρίας θα συνεχισθεί και την επομένη πρώτη Σεπτεμβρίου, όταν θα αρχίσει η παράνομη επίσκεψη του Ταγίπ Ερντογαν, η πρώτη του στο εξωτερικό, μετά την εκλογή του στο προεδρικό αξίωμα.
Η Αφρίκα γράφει επίσης ότι δεν θα συμμετάσχουν στην εκδήλωση η συνδικαλιστική οργάνωση των λεγόμενων δημοσίων υπαλλήλων και οι συντεχνίες Ντεβίς, Τουρκσέν, Καμού-Σεν και Χούρ-Ις, λόγω του ότι προετοιμάζονται να κατέλθουν σε απεργία πείνας.

images Nicosia Occupied Sector   αρχείο λήψης
Αναφέρει ακόμη ότι η λεγόμενη αστυνομία αναμένεται να πάρει μεγάλης κλίμακας μέτρα στη διάρκεια της διαμαρτυρίας, όπως έκαμε και στο παρελθόν, όταν ο Ταγίπ Ερντογαν πραγματοποίησε παράνομη επίσκεψη στα κατεχόμενα.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *